
Şimdi gelelim tarifimize...
MALZEMELER: 2 adet kırmızı biber
2 adet soğan
dana kuşbaşı et (ölçüyü herkes kendisi ayarlayabilir kişi sayısına göre)

karabiber
kırmızı toz biber
lavaş(bu da kişi sayısına göre ayarlanabilir)
YAPILIŞI: Etimizi biraz haşladım. Sonra haşlanan etin suyunu kapaklı bir kaba başka şeylerde kullanmak için boşalttım. Süzülen etleri tavaya aldım. Jülyen doğranmış biberleri ve soğanları içine kattım baharatları da ekledikten sonra kavurdum. (isteyen yeşil biber de kullanabilir tercihe bağlı)
Bir süre sebzeler piştikten sonra altını kapattım. Diğer tarafta ısıtmış olduğum lavaşları da servis tabağına alıp afiyetle yemeğe hazır hale geldi =)
Yedim bile :)
YanıtlaSil=) afiyet olsun
Sil