MALZEMELER: 4 Kabak
1 Soğan
1-2 yemek kaşığı sıvı yağ
BEŞAMEL SOS İÇİN: 2 yemek kaşığı un
2-3 yemek kaşığı margarin
1,5 s.b süt
1 ç.b kaşar peyniri rendesi
tuz, karabiber
YAPILIŞI: Kabaklar halka şeklinde doğranır. Ardından soğan doğranıp biraz sotelenir , üzerine doğranan kabaklar atılıp biraz kavrulur.
Diğer taraftan un ve margarin kavrulur ve üzerine sütü eklenerek sos hazırlanır.
Kavrulan kabaklar tepsiye alınıp üzerine beşamel sos ve kaşar dökülüp fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. AFİYET OLSUN...
Hep kandırıyorsun beni sen :) Bir de bakıyorum yediğim şey sebzeymiş. :)
YanıtlaSileeee kandırmadan da yemiyorsun napalımm =)
YanıtlaSil